Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

Όλα για την Ελλάδα, ρε γαμώτο!!!!! Αλλαγή πολιτικών, δεν πάει άλλο


«Δυστυχώς ο πρωθυπουργός είναι εντελώς προβλέψιμος», δήλωσε ο Ν. Χρυσόγελος, μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων. «Ισχυρίστηκε ότι πήρε την απόφαση για εκλογές για το καλό μας, για το καλό της Ελλάδας. Και επικαλέστηκε μάλιστα την ανάγκη να παρθούν μέτρα για την μείωση του δημόσιου χρέους, την πάταξη της φοροδιαφυγής και την προώθηση διαρθρωτικών αλλαγών. Δεν ήταν πράγματα άγνωστα που τα ανακάλυψε ξαφνικά, ήδη κυβερνάει 5 χρόνια. Και ήταν μέσα σε αυτά που θα έπρεπε να κάνει κατ’ ελάχιστον η κυβέρνησή του. Δυστυχώς, τις δικές του πολιτικές ευθύνες προσπαθεί να τις συσκευάσει με περιτύλιγμα «για την Ελλάδα, ρε γαμώτο…». Θα μπορούσε τουλάχιστον να σταματήσει αντί να κοροϊδεύει τους πολίτες».

«Δυστυχώς, ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα για τη γενικευμένη διαφθορά που επικράτησε την περίοδο που κυβέρνησε τη χώρα. Αν και ήρθε στην εξουσία με συνθήματα κατά της διαφθοράς που είχε αναπτυχθεί επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ όχι μόνο δεν την αντιμετώπισε αλλά την γιγάντωσε. Κάποτε έλεγε ότι θα εξοικονομούσε η χώρα 10 δισεκατομμύρια Ευρώ. Δεν είπε τίποτα για την απουσία οποιουδήποτε σχεδίου αντιμετώπισης της οικονομικής αλλά και της κοινωνικής και της περιβαλλοντικής κρίσης. Μόλις πριν λίγες μέρες δεν κάηκαν άραγε τα δάση της Αττικής και άλλων περιοχών εξαιτίας πολιτικών ευθυνών της κυβέρνησης;»

Η Γ. Κοντούλη, μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων δήλωσε: «Δυστυχώς, το σκηνικό του 2007 για τις εκλογές επαναλαμβάνεται αλλά ως φαρσοκωμωδία, το έχει φαίνεται εμπεδώσει ο πρωθυπουργός. Ανεξέλεγκτες πυρκαγιές καίνε τα δάση, η κυβέρνηση δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της, στη συνέχεια προσπαθεί να ξεγελάσει με υποσχέσεις-«καθρεφτάκια» τους πολίτες, και ζητάει εκλογές για πράγματα που όφειλε έτσι κι αλλιώς να κάνει οποιαδήποτε κυβέρνηση. Και έχει το θράσος να ζητάει ξανά «λευκή επιταγή από τους πολίτες, θέτοντας το δίλημμα «ποιος θα είναι ο πρωθυπουργός που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα αυτά».


«Η κρίση την οποία βιώνει η χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί μέσω της ανάκαμψης του δικομματισμού αλλά μέσω πολιτικών αλλαγών που αντιμετωπίζουν τα αίτια της κρίσης και που οδηγούν σε μια συνεκτική πράσινη λύση για την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον. Με την είσοδο τους στη Βουλή και την εκλογή τουλάχιστον 8-10 βουλευτών οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να γίνουν καταλύτης πολιτικών αλλαγών», δήλωσε ο Ν. Χρυσόγελος, μέλος της Γραμματείας και εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων.

Πληροφορίες: Ν. Χρυσόγελος, τηλ 6936672882

Γ. Κοντούλη, τηλ 6972400417

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου